Tarieven

Onze tarieven

Uurtarief €70
Pakket 9u €730 (€630 lesgeld + €100 examenbegeleiding)
Pakket 12u €940 (€840 lesgeld + €100 examenbegeleiding)
Code 372 €280
A1 → A2 → A €380 (€280 lesgeld + €100 examenbegeleiding)
Examenbegeleiding €100

Examentarieven

Volledig praktijkexamen €60
Praktijkexamen alleen op het privé terrein €15
Praktijkexamen alleen op de openbare weg €55

Nieuw! Het examengeld wordt voortaan geïnd door de rijschool en moet apart betaald worden met vermelding van uw naam en de examendatum.

Er kan en moet in het examencentrum niet meer ter plaatse betaald worden!

Waarom kiezen voor Mot-art?

Persoonlijke begeleiding

Wij proberen je altijd zo snel mogelijk op je gemak te stellen. Geduld en vriendelijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Wij zijn geen fabriek! Bij ons krijgt ieder zijn eigen privéles. Dat wil zeggen dat we - in de mate van het mogelijke - één kandidaat-motorrijder plaatsen bij één instructeur.

Inschrijven in Ham is vertrekken vanuit Ham

Bij ons niet inschrijven in een of ander bijkantoortje in Zichen-Zussen-Bolder en lessen in... Sint-Joost-ten-Node! Vertrekken gebeurt vanaf het leslokaal gelegen in de Poststraat in Ham en we rijden zo snel als mogelijk naar de twee nabijgelegen rustige pleintjes. Dus: minimaal tijdverlies. Bovendien is het examencentrum van Geel slechts een mooie rit van 20 kilometer van Mot-art verwijderd.

Beste lesmotor tot nu toe

Natuurlijk zijn alle lesmotoren van rijscholen opstapmotoren. Natuurlijk hebben ze intussen allemaal ABS. En natuurlijk hebben ook alle motoren zogenaamde valbeugels of valdoppen. Al was het maar om de motoren zélf tijdens valpartijen te beschermen...

Wij rijden voor categorie A1 met de Honda CBF125 en voor categorie A2 met de Kawasaki Z400.

Voor de categorie A hebben we gekozen voor Suzuki SV 650: zeer wendbare machientjes met een goede rechtuitstabiliteit en dito remmen. Deze motoren hebben twee unieke eigenschappen voor beginners: een lichte snelstartknop én een toerentalverhoger bij lagere toeren tegen het stilvallen.

Grenzeloze ervaring

Ervaring is geen loos woord bij ons. Je lesgever geeft al motorles vanaf… 1992 en heeft dus de hele evolutie van het motorrijbewijs meegemaakt. Misschien is hij wel de oudste motorlesgever in België (spijtig genoeg voor hem).